Jungheinrich vybaví pro Liebherr globální sklad náhradních dílů
Výrobca autožeriavov Liebherr buduje v nemeckom Ehingene v spolupráci so spoločnosťou Jungheinrich automatický sklad, z ktorého plánuje zaisťovať vlastnými silami celosvetovú distribúciu náhradných dielov. Sklad by mal zahájiť prevádzku v roku 2023. Jungheinrich je jediným dodávateľom logistického riešenia, ktorého hlavnou súčasťou je automatický sklad so šiestimi uličkami pre palety a 18 tisícimi skladovacími miestami.