Trendy automatizace a udržitelnosti vítězí - Novotný, Radek
Mesačník Logistika a vydavateľstvo Economia vyhlásili výsledky súťaže Impuls Logistika. Meranie síl sa odohralo v kategóriach: Top logistický projekt, Top logistický produkt, Top logistická služba a prvýkrát tiež v kategórii Eco-Eco. Generálnym partnerom súťate je spoločnosť 108 Agency.