Jak Liftago plní roli rychlého kurýra a balíkového přepravce - Hubička, Filip
Start-up Liftago zameraný pôvodne na prepravu osôb vtrhol do oblasti logistiky. V kategórii Top logistické služby obsadilo Liftago 4. miesto. Tento český start-up už niekoľko rokov poskytuje službu agregátora taxi, ktorý spája licencovaných vodičov so zákazníkmi prostredníctvom bezplatnej aplikácie. Na podobnom princípe funguje aj ponuka expresného doručenia zásielok.