Nabírat další lidi do skladu nestačilo - Blechová, Eva
Slovenská spoločnosť Dedoles v posledných rokoch zažíva boom. Rozšírila ponuku svojich produktov, expandovala do zahraničia, a aby mohla rásť naďalej, kompletne zrenovovala logistiku. Jej manažéri zaviedli inteligentné skladovanie, ktoré v praxi ukázalo, ako výrazne vie chytrá technológia zefektívniť všetky procesy a zvýšiť produktivitu práce.