Postavenie Eurázijskej hospodárskej únie v zahraničnom obchode Slovenska - Kašťáková, Elena, 1974-
Postavenie krajín Eurázijskej hospodárskej únie v zahraničnom obchode Slovenska. Porovnanie dosiahnutých výsledkov analýzy vývoja zahraničného obchodu SR s krajinami Eurázijskej hospodárskej únie. Teritoriálna štruktúra exportu SR. Tovarová štruktúra zahraničného obchodu klasifikovaná podľa nomenklatúry harmonizovaného systému.