Migrácia a vývoj príjmov z remitencií vo vybraných členských krajinách Eurázijskej hospodárskej únie - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Vybrané krajiny Eurázijskej hospodárskej únie: Arménska republika, Bieloruská republika, Kazašská republika, Kirgizská republika z hľadiska migrácie a príjmov (výdajov) z remitencií. Vývoj príjmov z remitencií a migrácie v týchto vybraných krajinách.