Corporate Relations and Strategic Subcontracting - Inhaddou, Abdelkrim
Analýza trendov v kontexte subdodávok. Outsourcing ako alternatíva v produkčnom dizajne. Subdodávky ako forma korporátneho vzťahu. Podstata subdodávok a strategické subdodávky.