Strategic Planning for Creative Enterprises - Kovalev, Andrej
Strategická vízia a jasná definícia obchodného úspechu ako zásadné prvky strategického plánovania pre všetky kreatívne podniky a kultúrne podniky. Strategická vízia ako nástroj pre ambície do budúcnosti kreatívneho podnikania alebo kultúrneho podniku. Inšpiratívne vedenie.