Analysis of Market Concentration in Creative Industry - Kozáková, Mária, 1991-
Použitie Herfindahl-Hirschmanovho indexu a pomeru koncentrácie vo vybraných odvetviach kreatívneho priemyslu. Definícia kreatívneho priemyslu a podniku. Meranie koncentrácie trhov priemyslu.