Geis zaisťuje logistiku pre tri prestížne módne značky
Tohto roku začal Geis zaisťovať prevádzku e-shopu s tovarom značky Timeout. Keď na jar prišiel prvý nápor covidu-19, začal sa zvyšovať tiež on-line predaj oblečenia. Sklad bol doplnený vybraným sortimentom značky Lee Cooper. Skupina Geis v oblasti módneho tovaru zaisťuje logistické služby pre spoločnosť Great United Trading (GUT), ktorá obchoduje so značkou KVI, predtým Kenvelo.