Characteristics of Expert´s Report As Evidence - Kubica, Milan, 1958-
Posúdenie znaleckého posudku ako dôkazu. Charakteristiky znaleckého posudku ako dôkazu. Znalec ako páchateľ trestného činu. Chyby v konaniach znalcov.