Corporate Diplomacy in Human Resources Management in the Context of Multinational Corporations in Slovakia - Marasová, Jana
Identifikácia postupov podnikovej diplomacie na úrovni riadenia ľudských zdrojov v štyroch pobočkách nadnárodných spoločností na Slovensku. Diplomatické postupy týkajúce sa motivácie zamestnancov a sociálnej zodpovednosti firiem, ktoré sú súčasťou firemnej identity. Zúčastnené nadnárodné spoločnosti praktizujú svoju diplomaciu aspoň prostredníctvom čiastočnej lokalizácie riadenia svojich ľudských zdrojov.