Cash Concentration and Liquidity Policy - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Spôsob vytvorenia efektívnej platobnej a inkasnej politiky v spoločnosti. Charakteristiky a analýzy vybraných aspektov podnikovej platobnej a inkasnej politiky, ktoré sú dôležitou oblasťou v podnikovej likviditnej politike. Služby platobných transakcií. Riadenie a politika likvidity. Centralizovaná správa hotovosti. Techniky na optimalizáciu peňažných tokov.