Vybrané aspekty spotrebiteľského vzdelávania v Slovenskej republike - Kissová, Jana, 1979-
Vybrané aspekty spotrebiteľskej politiky, ochrany spotrebiteľov a úroveň ich vzdelávania v rámci dotazníkového prieskumu. Informovanosť spotrebiteľov o úrovni poznania a uplatňovania ich práv a možnostiach zvýšenia spotrebiteľského vzdelávania. Úroveň disponovania spotrebiteľov dostatočnými informáciami o tovaroch a službách, ktoré nakupujú. Štruktúrovaný dotazníkový prieskum (vek, pohlavie a vzdelanie) so 105 respondentmi.