Distributional Innovations of Copyrighted Works Under Conditions of Sustainability - Matušovič, Martin
Duševné vlastníctvo a vybrané inovatívne formy distribúcie a ochrany. Zákon o autorských právach. Proces a riadenie distribúcie duševného vlastníctva. Distribúciu nehmotných produktov v pandemických podmienkach.