Odmeňovanie ako motivačný faktor pre inovačný proces - Kubík, Peter, 1978-
Analýza odmeňovania ako motivačného faktora v rámci inovačných procesov v subjektoch slovenskej ekonomiky. Analýza a identifikácia determinujúceho legislatívneho rámca, podstaty odmeňovania, motivácie a systému odmeňovania pre účely inovačného procesu. Konkrétne javové formy a atribúty systému odmeňovania. Komplexnosť a integrálnosť špecifických atribútov systému odmeňovania.