Analýza metód cenotvorby vybraného produktu - Kufelová, Iveta, 1970-
Charakteristika vybranej firmy a jej podnikateľských aktivít. Cenotvorba na konkrétnom príklade firmy. Finančné hospodárenie firmy s dôrazom na vybrané ukazovatele (celkové tržby, tržby z predaja vlastných značiek a zisk) firmy Kaufland Slovenská republika. Výpočty v cenotvorbe a cenovej stratégii produktov firmy na základe interných dokumentov firmy a dát zo stránky FinStat. Metódy využité firmou pri stanovení ceny. Interpretovanie výsledkov pomocou grafov, obrázkov a tabuliek.