Startup ako osobitná forma podnikania - Mikle, Lenka, 1993-
Súčasný stav malého a stredného podnikania a rozdiely medzi malým podnikom a startupom. Problematika skĺznutia startupu do zaradenia k malým a stredným podnikom. Porovnanie právnych foriem, pod ktorými uvádzané podniky najčastejšie vykonávajú svoju činnosť. Analýza jednotlivých typov podnikov na základe Obchodného zákonníka Slovenskej republiky.