Dôležitosť využitia samokontroly v kontrolnom procese - Paprskárová, Paulína
Miera využitia samokontroly v práci manažérov a nemanažérskych pracovníkov na jednotlivých úrovniach riadenia. Dôležitosť prikladaná samokontrole v rámci kontrolného procesu manažérmi a nemanažérskymi pracovníkmi. Testovanie hypotéz pomocou nástrojov Kolmogorov-Smirnov Test normality rozloženia dát, Spearmannova korelácia, Kendallovo tau a koeficient Eta. Výskum pomocou dotazníkového prieskumu Google uskutočnenom na výskumnej vzorke 106 respondentov koncom roka 2017. Práca formou „home-office“ a nutnosť vyššieho stupňa sebariadenia a samokontroly.