<The> Impact of Administrative Fragmentation on Providing Public Services in Functioning Urban Regions - A Case Study of Slovakia - Černěnko, Tomáš, 1981-
Otázka efektívnosti poskytovaných verejných služieb na úrovni samospráv. Prípadová štúdia zameraná na skúmanie vplyvu administratívneho rozdelenia na štruktúru poskytovaných verejných služieb vo funkčných mestských regiónoch. Zistenia, ktoré faktory ovplyvňujú štruktúru poskytovaných verejných služieb.