Komunikačná politika podniku ako nástroj predaja - Puhovichová, Diana, 1994-
Nástroje komunikačnej politiky napomáhajúce v predaji produktov a služieb, podporujúce predaj, public relations, reklamu, priamy marketing a osobný predaj. Teoretické poznatky o komunikačnej politike podniku: ciele komunikačnej politiky podniku, nástroje komunikačnej politiky v oblasti podpory predaja, výhody a nevýhody nástrojov komunikačného mixu, vplyv využívania internetu v oblasti predaja produktov a používanie sociálnych sietí.