Vplyv automatizácie a robotizácie na výrobný proces - Rakovská, Júlia, 1972-
Analýza súčasného stavu v oblasti zavádzania a uplatňovania nových trendov v podmienkach výrobných podnikov na Slovensku. Teoretické poznatky týkajúce sa danej problematiky a zmapovanie súčasnej úrovne digitalizácie v podnikoch pomocou dotazníkového prieskumu. Analýza a vyhodnotenie výsledkov dotazníka. Očakávané zmeny v počte zamestnancov v dôsledku zavádzania nových trendov vo výrobe a porovnanie automatizovaného a manuálneho pracoviska vo výrobnom podniku.