Školský manažment ako teória a prax riadenia vzdelávacích procesov (2.) - Krajňáková, Emília
Systémový charakter pedagogického riadenia (vertikálna a horizontálna rovina). Funkcie manažéra zabezpečujúceho vzdelávací program. Hlavné úlohy školského manažmentu. Päť typov líderstva. Osobnostné predpoklady na výkon funkcie riaditeľa.