Nonverbálna komunikácia v čase pandémie (1.) - Soroková, Tatiana
Efektívne nástroje zvládania nových typov komunikácie. Efektívna komunikácia a prezenčné schopnosti. Gestika a jej posilnenie v komunikácii v čase pandémie.