Vyučovačí proces a stres žiakov - Petlák, Mário
Vybrané teoretické aspekty stresu. Coping a copingové stratégie. Postoje učiteľov k stresu žiakov. Edukačný proces z pohľadu žiakov - výber dôležitých zistení.