Podpora fyzických osôb v druhej vlne pandémie COVID-19 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Popis a rozbor opatrení prijatých na Slovensku od októbra 2020. Analýza zákonov a nariadení s konkrétnymi radami pre žiadateľov.