Global Leadership and Cross - Cultural Training - Némethová, Ildikó, 1974-
Skúmanie viacerých prístupov k vedeniu vo vzťahu k medzikultúrnej inteligencii a medzikultúrnemu tréningu. Skúmanie črt na vedenie od stredných škôl a podnikov až k politike a verejnej sfére v súčasnom svete.