Wellness centrá vybraného regiónu - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika zrodu a uplatnenia pojmu wellness a SPA ako v teoretickej, tak aj v praktickej rovine. Porovnanie vybraných hotelových a wellness zariadení lokalizovaných vo východoslovenskom regióne. Uplatnenie aromaterapie.