Analysis of the Involvement of States in the Negotiations Concerning the Lethal Autonomous Weapons - Chrvalová, Lujza, 1994-
Definícia smrtiacich autonómnych zbraní. Rozdelenie krajín podľa postoju k zákazu daných zbraní. Štáty, ktoré nesúhlasia so zákazom a analýza stupňa ich zapojenia sa do medzinárodných právnych predpisov o kontrole a obchode so zbraňami.