New in the Czech Civil Code – Rules on Family Enterprise - Marek, Karel
Občiansky zákonník - zákon č. 89/2012 Sb - upravuje inštitút rodinného podniku ako nový inštitút v českom práve. Analýza kľúčových pravidiel a slabých stránok novej právnej úpravy. Významné inštitúty obchodných vzťahov a rodinného práva.