Religious Dimension of Turkish Soft Power - Tomečková, Lenka, 1993-
Pokus o teoretické vymedzenie pomerne zriedka skúmaného fenoménu náboženskej mäkkej sily. Osobitná pozornosť sa venuje najmä Turecku, ktoré sa posledné roky aktívne snaží o status nastupujúcej náboženskej sily. Posúdenie potenciálu fungovania náboženskej mäkkej sily vo vzťahu k jeho zahraničným partnerom.