Importance and Potentialities of Cooperation between Russia and Muslim Countries - Čech, Ľubomír, 1955-
Aké sú nevyhnutné predpoklady spolupráce medzi Ruskom a moslimskými krajinami. Vnútorné a vonkajšie faktory ovplyvňujúce vzájomné väzby medzi danými krajinami.