Milovaný hriešnik Sarkozy - Augustín, Michael, 1991-
Bývalý francúzsky prezident Nicolas Sarkozy sa opäť postaví pred súd kvôli podozreniu, že mal prospech z peňazí líbyjského vodcu Kaddáfího pri financovaní svojej prezidentskej kampane v roku 2007. Mnohí fanúšikovia ho ale vidia ako martýra či hrdinu.