Porovnanie dopadov pandémie COVID-19 a španielskej chrípky na akciové trhy - Cibuľa, Milan, 1995-
Dopady španielskej chrípky na S&P 500 index. Pokles S&P 500 počas prvej vlny COVID-19. Budúci vývoj dopadu COVID-19 na akciové trhy v súčasnosti.