Medzinárodný obchod a účtovanie trojstranného obchodu - Kopčáková, Janka, 1994-
Definícia medzinárodného obchodu a trojstranného obchodu. Reťazový obchod - prvý dodávateľ, prvý odberateľ a zároveň druhý dodávateľ a druhý odberateľ. Možnosti účtovných prípadov, ak by podnikateľský subjekt vystupoval v rámci trojstranného obchodu ako ktorákoľvek osoba spomedzi troch uvedených. Identifikačné číslo pre daň z pridanej hodnoty. Kontrolný výkaz.