We Have Done a Great Job! The Coronavirus Pandemic in Donald Trump's Tweets - Maierová, Eva, 1965-
Kvantitatívna a kvalitatívna analýza tweetov publikovaných americkým prezidentom Donaldom J. Trumpom o pandémii ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom. Výskumná vzorka 387 originálnych tweetov v časovom rámci od 24. 1. do 30. 6. 2020 od oficálneho Twitter účtu @realDonaldTrump. Používanie jazykových a rétorických prostriedkov Donaldom Trumpom a sprostredkúvanie správ svojim poslucháčom o COVID-19. Metafory a slogany v súvislosti so vzťahmi s Čínou a spôsoby označovania jeho oponentov.