Quality of Government in Slovakia – Spatial Aspects - Černěnko, Tomáš, 1981-
Dotazníkový prieskum zameraný na skúmanie kvality vlády a verejných služieb na osi západ - východ SR. Výsledky naznačujú odlišné vnímanie kvality u daných premenných.