Localization of Coworking Spaces and Concentration of Human Capital in Slovak Cities - Rafaj, Oliver, 1989-
Coworkingový priestor ako nový mestský fenomén pre zdieľanie vedomostí v pracovnom priestore. Lokalizácia coworkingových miest na Slovensku a skúmanie vzájomných vzťahov medzi lokalizáciou CWS a koncentráciou obyvateľov vyššou úrovňou ľudského kapitálu.