Zmeny v oblasti zdaňovania príjmov fyzických osôb - Sotáková, Kamila, 1996-
Aktuálne zmeny v oblasti zdaňovania príjmov fyzických osôb. Daňová štruktúra na území Slovenskej republiky. Úľavy pre mikrodaňovníkov. Výška nezdaniteľnej časti základu dane. Vývoj NČZD na daňovníka v rokoch 2001 - 2021 na Slovensku. Daňový bonus na Slovensku. Vplyv pandémie COVID-19 na zaťaženie fyzických osôb.