Bid rigging v procese verejného obstarávania - Stašková, Slavomíra, 1989-
Kartelové správanie - bid rigging v procese verejného obstarávania a jeho podstata. Analýza uložených kartelových pokút v rámci EÚ. Analýza kartelových dohôd v rámci EÚ.