Idiomatic Language Acquisition - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Článok sa zaoberá novými a modernými spôsobmi osvojovania si idiomatického jazyka. V článku sú uvedené aj niektoré zvláštnosti sémantickej interpretácie niektorých anglických idiómov na pozadí kultúr s uvedením príkladov slovenskej a ruskej interpretácie.