Englische Entlehungen und ihre Integration in die Deutsche Sprache - Seresová, Katarína, 1967-
Zámerom tohto článku je upriamiť pozornosť na problém integrácie anglických výpožičiek do nemeckého jazyka a ukázať, ako sa to odráža na rôznych jazykových úrovniach. Pretože tento problém je veľmi rozsiahly, pozornosť sa bude venovať predovšetkým pravopisnej, fonetickej, lexikologickej a štylistickej integrácii. V prípade morfologickej integrácie sa bude zaoberať iba rodom podstatných mien.