<The> Role of Universities in Regional Innovation Ecosystem - Pástor, Rudolf
Prehľad a aktuálny stav vybraných inovačných ekosystémov univerzity - ETH Zürich, TU Viedeň a STU Bratislava. Zameranie sme sa najmä na generovanie vedľajších produktov univerzity a komercializáciu výskumu.