Diskursstrategien im Rechtsextremismus - Štefančík, Radoslav, 1976-
Táto štúdia sa zaoberá diskurznými stratégiami slovenských pravicových extrémistov. Úvaha autora vychádza z hypotézy, že jazyk pravicových extrémistov je dichotomický v zmysle priateľ vs. nepriateľ. Kategória nepriateľov je široká.