Modelovanie, simulácia a virtuálna realita v každodennej technickej praxi - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Presadzovanie využívania virtuálnej reality. Uľahčenie procesov vzdelávania, prípravy výroby i samotnej výroby a ďalších súvisiacich činností. Šetrenie finančných prostriedkov, zdokonaľovanie výsledkov práce.