Modulárne robotické systémy - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Krátky životný cyklus výrobkov, ktorý sa premieta do rýchlo sa prispôsobujúcej montáže zariadení vo výrobe. Robotické systémy a ich významná úloha v tomto procese. Flexibilita spočívajúca v programovaní, ale aj rýchlej zmene praovného priestoru a kinematických reťazcov.