Gendernyje osobennosti leksičeskich jedinic (na osnove nemeckogo, slovackogo i ruskogo jazykov) - Ostapčuk, I.A
Článok sa zameriava na rodové aspekty v modernom nemeckom, slovenskom a ruskom jazyku. Účelom štúdie je identifikovať najbežnejšie spôsoby „rodových vyjadrení“ v mediálnych textoch na rôzne témy.