Počítačové modelovanie a simulácia leteckých motorov - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Modelovanie a simulácia - nástroje pre riešenie problémov a zároveň dva relatívne nezávislé, obsahom odlišné, ale časovo nadväzujúce procesy. Priblíženie pojmov. Letecký motor a proces jeho simulovania.