Vývoj úverov na bývanie v Slovenskej republike - Weiss, Roland, 1984-
Úvery na bývanie. Faktory, na ktorých závisí úroková sadzba. Analýza vývoju objemu úverov na bývanie a výšku úrokovej sadzby od roku 2009.