Dizajn neštandardných robotických mechanizmov - Svetlík, Jozef
Výhody paralelných robotov. Neštandardné paralelné robotické mechanizmy s 2 stupňami voľnosti, 3 stupňami voľnosti a s 4 stupňami voľnosti. Paralelné kinematické štruktúry.